-> Change language

Newslatter

Pe acest site ...

Reţete Culinare
Picture
Afişează:

  Reţeta anterioară Următoarea reţetă Imprimare Scrie email

 
Tort cu mere

 

No Picture
 
Autor: Daneza
Notă: Fără voturi
Descriere: Fără descriere
 
 
Ingrediente:

1 kg mere, lapte 2 cani, oua 8 buc, zahar, faina 4 linguri, unt, frisca

 

 
Pregătire:

Se dau razatoarea mare merele. O tava de yena (sau o cratita de 4 kg) se
tapeteaza cu zahar ars, se adauga merele, se presara zahar tos, iar
deasupra citeva bucatele de unt. Se lasa la cuptor pina cind merele devin
maronii. Intre timp se face crema de zahar ars ( 4 oua, 2 cani cu lapte si
4 linguri de zahar tos) care se toarna peste merele de la cuptor. Se
omogenizeaza putin si se introduce tava la cuptor pina se incheaga crema.
Intre timp se face pandispanul din 4 oua, 4 linguri zahar si 4 linguri
faina, care se toarna peste crema de zahar ars si se da iar la cuptor.
Dupa ce s-a copt pandispanul, se scoate de la cuptor si se rastoarna pe un
platou cind este rece.

 

 
Note:

Se poate servi ca atare sau cu frisca deasupra.

 

 
Detail feed in/out
Notă reţetă
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (bună)

Comentarii Comentariu
Utilizatorii neînregistraţi nu au dreptul de a introduce comentarii. Vă rugăm să vă înregistraţi mai întâi.

 

 

Din aceeasi categorie