-> Change language

Newslatter

Pe acest site ...Merlin a dat putere lui Excalibur prin cristalul incrustat in maner. Vracii aveau vestitul toiag cu cristalul in mijloc cu care faceau si desfaceau. Femeile le poarta la gat. Alchimistii il foloseau sa transforme metalul vulgar in aur. Am fost fascinati de cristale . Stiinta lea studiat si lea introdus in cibernetica. Medicina naturista le foloseste fara incetare. Oare nu ar trebui sa le privim cu alti ochi?

CUM SE INCARCA CRISTALELE ?

PDF

Lumina le încarcă
Specialiştii spun că intervalul de timp - dimineaţă-amiază -, când Soarele este în faza ascendentă -, deci când energiile sale sunt în creştere, este ideal pentru încărcarea cristalului nostru.
Dacă ţinem seama de simbolul numerelor, pietrele trebuie încărcate timp de 1-3 ore, o simbolistică a numerelor masculine, care vor imprima cristalului energie de tip yang. Este destul de categorică practica de a expune pietrele la încărcare, în afara casei, pe terasă sau în grădină, în contact cu pământul. Pietrele pot fi activate şi la lumina lunii.
Şi în acest caz, aceste pietre se activează în afara casei noastre, odată cu căderea serii, începând cu ora 20.00, în anumite zile: adică înainte de ziua Lunii pline, în ziua cu Lună plină şi în ziua următoare. Iată pietrele care vor aduce bucurii în viaţa purtătorului dacă sunt activate la lumina lunii: azuritul, piatra lunii, ochiul de pisică, opalul, safirul, turmalina indigo şi turmalina roz.

Share on facebook

PURIFICAREA CRISTALELOR.

PDF

Este bine sa pipai cu privirea cristalul inainte de al lua si sa il faci sa vina el la tine si nu sa il alegi asa pur si simplu, ca ai auzit ca asa se poarta vara asta. Daca ai posibilitatea sa alegi, vei vedea ca privirea iti va fi atrasa de un anumit cristal. Vei simti ca iti place, dar nu vei sti ce anume iti place la el. Ok. Lai luat. Ce faci cu el? Aceasta piatra a suferit,  sa bucurat, ascunde o printesa in el, sau un broscoi urat. Nu stii . Uite ce te sfatuesc. PURIFICAL. Cea mai simpla metoda de purificare, este sa il tii in sare naturala, nedizolvata si neiodata.Sarea are forţa să înlăture impurităţile şi să "spele" orice încărcătură energetică negativă, după 24 de ore, dacă avem un cristal mai mare.
În acest fel cristalul devine receptiv la vibraţiile persoanei care la ales.Dupa purificare, cristalul va incepe sa inregistreze vibratiile noastre. Sarea in care a fost purificat, trebuie aruncata cat mai departe de casa. Daca ati uitat sa scoateti cristalul din sare dupa 24 de ore, atunci prelungiti purificarea la 3 zile(numerele cu sot nu aduc schimbarea dorita).
Dupa ce scoatem cristalul, il spalam in apa rece, il scoatem si il stergem cu un prosop(nou) de bumbac. Sunt şi pietre care nu se purifică sub sare sau în soluţie sărată: ambra, celestina, opalul, piatra Lunii, piatra Soarelui, pirita, turcoazul... pentru că se zgârie foarte uşor. Acestea pot fi purificate prin scufundarea lor în argilă ventilată. După aceea, în loc să fie puse sub jet de apă, aceste cristale vor fi expuse la vapori de esenţă de ulei de lavandă Opalul, însă, pentru că el conţine apă, este bine să-l punem periodic în baie de apă - 1-3 zile; evităm astfel pierderea proprietăţilor sale. Dupa aceast procedeu, cristalul trebuie incarcat energetic.Share on facebook

Mit si magie

PDF

Aceste minerale stralucitoare au fost denumite de catre oameni, magice, inca din Neolitic. În acele zile timpurii de cultura umanã ei le-au întrebuintat ca amuletele, imagini ale zeilor si farmece. Egiptenii le foloseau in ritualurile lor funerare secrete si in culturile magice practicate. Ei le-au dat simboluri cu puteri magice dind pietrelor valoare ce le-a scos din originea mineralelor simple. Astfel au devenit pietre tamaduitoare, protectie in viata si dupa moarte, pentru sanatate, pentru noroc astfel dindu-le nume unora.De-a lungul istoriei pietrele pretioase au avut o putere magica de la regi si pina la oamenii de rind, amindoua clasele apreciind valoarea si frumusetea lor. Ele au o calitate unica iar unii oameni le-au folosit crezind ca au o putere ezoterica si ca-i ajuta sa lucreze in scopurile lor.Stiinta si psihologia moderna au inceput sa adune materiale despre puterea lor asupra psihicului. In mitologie pietrele sunt descrise ca avind o putere de neimaginat dar este posibil sa fie doar fantezie.Acesta este rolul pe care l-au jucat oamenii in existenta cristalelor. Folosindu-le ca amulete, mintea omeneasca le poate transfera puteri fantastice ceea ce poate transforma mitul in realitate.

Share on facebook

Cristaloterapia

PDF

Terapia alternativa care trateaza diferite boli cu ajutorul cristalelor.Indelung lucrate de natura,in sute de mii de ani,nascute din pamant si din ape,pietrele pretioase erau considerate minunile naturii,incarcate cu puteri miraculoase.Aceste capacitati magice se revarsau asupra purtatorilor,protejandu-i de rau,de deochi ,de farmece,aducandu-le noroc,schimbandu-le destinele,vindecandu-i. Fiecare veche civilizatie avea macar o piatra pe care o foloseau in aceste scopuri.
In India-piatra de luna
Asirienii-lapis-lazuli
Amerindienii-turcoazul
Tibetanii-considerau tot turcoazul piatra sfanta
Chinezii-jadul
Proprietatea piezoelectrică a cristalelor înseamnă că ele sunt capabile de a menţine o încărcătură electrică, iar datorită acestei calităţi, aceste minerale măresc puterea de vindecare a meditaţiei, care la randul sau accelereaza procesul. Cuarţul este cea mai economică sursă de energie. Pentru a reduce costurile, există metode de producere a acestui mineral folosind cantităţi mici din cuarţul natural. S-a descoperit că cel realizat în laboratoare este cel mai căutat. Cristalele obţinute pe această cale sunt mai bune pentru că sunt mai uniforme, mai clare şi de o calitate superioară.Cristalele depozitează şi conduc energie. Ele pot absorbi un tip de energie şi pot emite un alt tip atunci când sunt strânse, încălzite sau răcite. Cristalele de cuarţ absorb atât magnetism din centrul Terrei cât şi radiaţie solară, după care pot emite energie. Aceste emisii energetice au fost surprinse cu fotografii speciale, aspectându-se ca o aură de lumină albă, ce radiază din centrul albastru sub formă de stea. Energia care radiază din cuarţul clar şi din alte cristale este compatibilă cu aura umană, acest atribut asigurându-le puteri de vindecare.

 

.

 

Share on facebook

Din aceeasi categorie