-> Change language

Newslatter

Pe acest site ...Dușurile alternative sunt ( hidroterapie) , o practică încă din secolul 19 ce ajuta la sǎnǎtatea organismului prin alterananța cald – rece .

O modalitate de a stimula vitalitatea, precum și o modalitate de a atenua durerea. Ideea este simplǎ: ȋn timpul dușului se alterneazǎ între apǎ caldă și rece. Temperaturile cȃnd crescute cȃnd scǎzute ajutǎ la consolidarea și normalizarea sistemului nervos, circulator, endocrin, al sistemului musculo-scheletice dar și la consolidarea sitemului imunitar. Mai mult, acestǎ formǎ de hidroterapie ajutǎ organismul sǎ facǎ fațǎ stresului fiziologic și psihologic.


Nerecomandat gravidelor, celor ce suferă de boli cardiovasculare grave.

 

Share on facebookDe regulă, femeile sunt mai expuse infecţiilor urinare, motivul fiind acela că uretra lor este mai scurtă, iar bacteriile ajung astfel mai uşor în vezica urinară, explică specialiştii. Însă, aşa cum ne-a obişnuit, natura ne dă o mână de ajutor şi în astfel de situaţii:

Zeama de orz cu lămâie este un tratament tradiţional pentru cistită. Porţia zilnică se prepară din 50 g orz peste care se toarnă 900 ml de apă clocotită. Apoi, se adaugă zeama şi coaja rasă de la o lămâie şi o jumătate de linguriţă de zahăr. Din fiertura de orz se consumă câte o cană după mesele principale, vreme de 10 zile. Cercetările moderne au demonstrat că americanii tratează cistita cu suc de răchiţele. Acest leac combate cistita, dar este şi un factor de protecţie pe termen lung. Zilnic se consumă câte 600 ml de suc diluat cu apă (în cantităţi egale).

Share on facebook

Ai probleme digestive , sau balonari ?

1-2 tablete de 3 ori pe zi (cu o ora inainte de masa), cu 2 cani de apa calduta, timp de 10 zile

Se poate repeta ori de cate ori reapar problemele (carbunele nu are reactii adverse).

Share on facebook

Dieta: - 10 zile cura cu sucuri de fructe si zarzavaturi , evitam painea alba .

- 1 ceasca de ceai de pelin dimineata
- 3 bai de sezut pe zi , in ceai de coada calului
- ungerea partilor dureroase cu crema de galbenele.
- ca scaunele sa fie usoare folosim supozitoare cu glicerina.
- dupa scaun spalam din abundenta cu apa rece.

Share on facebook

Cristalele : pietrele semi sau preţioase, specialişti sunt de părere că pietrele preţioase trebuie primite în dar sau găsite de noi înşine. Imediat ce aţi intrat în posesia unei astfel de piatră, trebuie s-o curăţaţi lăsând-o sa stea 30-70 de ore într-un vas cu apă de mare sau apă în care s-a pus sare de mare.

Share on facebook

Terapia cu ouă de prepeliţă : calităţile oului de prepeliţă sunt renumite prin numărul mare de vitamine şi minerale în comparaţie cu cel de găină. El conţine : de 5 ori mai mult fosfor, de 7,5 ori mai mult fier, de 6 ori mai multă vitamina B1, de 15 ori mai multă vitamina B2 şi alte substanţe anti – alergice.

Share on facebook

Această reţetă este de 5000 de ani şi este recomandată în vindecarea unor tumori, prevenirea infarctului miocardic, prevenirea unor boli de stomac [ulcer]. În acelaşi timp organismul este purificat de calorii şi depuneri adipoase, îmbunătăţeşte metabolismul, vasele sanguine devin elastice, previne ateroscleroza, cardiopatia ischemică, paralizia, apariţia diferitelor tumori, ameliorează vederea.

 

Share on facebook

Se ia dimineaţa, pe stomacul gol, o linguriţă de gaz dublu rafinat . După o jumătate de oră se mănâncă. În jumătatea de oră care durează până la masă, bolnavul trebuie să stea culcat şi să se rotească de câteva ori [din 10 în 10 minute] alternativ pe partea stângă şi pe partea dreaptă pentru ca petrolul să poată pătrunde şi în curburile şi pliurile gastrice, acela-ş lucru se va face şi seara.

Share on facebook

Apa energizantă : agitaţi timp de 120 de ori, într-un recipient, 250gr de apă înainte de a o bea. Această apă are o cu totul altă compoziţie bacteriologică, nu numai că a dispărut orice urmă de germeni patogeni, dar apa a câştigat o serie de proprietăţi greu de echivalat cu alte substanţe.

Share on facebook

Ziua de renunţare : Cel m-ai bine se începe cu o zi de fructe. După posibilităţile materiale cumpăraţi di piaţă 1-2 kg de fructe sănătoase şi proaspete, pe care le mâncaţi mestecându-le bine, în cursul zilei.
Ziua de bicarbonat : Cu o cantitate de trei sferturi de litru de soluţie de bicarbonat de sodiu [ o linguriţă dizolvată în apă fiartă şi răcită ] organizmul trece de la stocare la pierdere .

Share on facebook

Din aceeasi categorie