-> Change language

Newslatter

Pe acest site ...

Diabetul zaharat

Imprimare

Share

Diabetul zaharat a ajuns una dintre cele mai raspandite boli cronice din lume. Aceasta boala este cauzata de lipsa insulinei produsa de pancreas. Zaharul este transformat in glucoza, iar aceasta este transportata de sange la celule. Glucoza este alimentul care da energie celulelor noastre, iar insulina este cruciala in desconpunerea glucozei, in forma care permite celulelor noastre sa o foloseasca.

 

Copierea partiala sau integrala acestui articol este interzisa prin legea dreptului de autor ...

Lipsa insulinei, sau prezenta acesteia intr-o cantitate mai mica, face ca celulele noastre sa ne dea o energie mai mica. In aceasta situatie, nefolosita, glucoza ramane in sange, fapt ce duce la ingrosarea lui, creind complicatii in organism. Transportul de sange de la un organ la altul se ingreuneaza, vasele de sange se ingroasa si devin mai rigide, inima este suprasolicitata......... Astfel pot aparea mai multe boli, dar cea mai graza este formarea de cheaguri, care la randul lor pot migra la alte organe(creier, inima, plamani), astupand vasele de sange, producand accident vascular celebral, infarct miocardic sau embolie pulmonara.
Una dintre cele mai  importante substante din glandele salivare ale lipitorilor, este hirudina. Aceasta substanta nu da voie sangelui sa se coaguleze, dar dizolva si cheagurile formate deja pana la tratament.De asemeni are si efect diluant, permitand sangelui sa circule mai usor si degrevand sistemul circulator de presiune.Odata cu diminuarea presiunii in sistemul sanguin, nu am vindecat si boala. Nu numai hirudina actioneaza asupra acestei boli ci si celelalte substante organice din saliva lipitorii. Principalul efect al tratamentului, este stimularea pancreasului sa produca insulina in cantitatea necesara.


Contraindicatii: -anemie 
-hemofilie 
-gravide 
-copii sub 5 ani  
-cancere
Nu se aplica pe organele genitale sau in anus. Lipitorile se omoara dupa tratament.

                                                    Articol publicat de Danutz.

Share on facebook

Comentarii  

 
0 #1 profile 01-11-2018 13:19
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează