-> Change language

Newslatter

Pe acest site ...Merlin a dat putere lui Excalibur prin cristalul incrustat in maner. Vracii aveau vestitul toiag cu cristalul in mijloc cu care faceau si desfaceau. Femeile le poarta la gat. Alchimistii il foloseau sa transforme metalul vulgar in aur. Am fost fascinati de cristale . Stiinta lea studiat si lea introdus in cibernetica. Medicina naturista le foloseste fara incetare. Oare nu ar trebui sa le privim cu alti ochi?

CUM SE INCARCA CRISTALELE ?

PDF

Share

Lumina le încarcă
Specialiştii spun că intervalul de timp - dimineaţă-amiază -, când Soarele este în faza ascendentă -, deci când energiile sale sunt în creştere, este ideal pentru încărcarea cristalului nostru.
Dacă ţinem seama de simbolul numerelor, pietrele trebuie încărcate timp de 1-3 ore, o simbolistică a numerelor masculine, care vor imprima cristalului energie de tip yang. Este destul de categorică practica de a expune pietrele la încărcare, în afara casei, pe terasă sau în grădină, în contact cu pământul. Pietrele pot fi activate şi la lumina lunii.
Şi în acest caz, aceste pietre se activează în afara casei noastre, odată cu căderea serii, începând cu ora 20.00, în anumite zile: adică înainte de ziua Lunii pline, în ziua cu Lună plină şi în ziua următoare. Iată pietrele care vor aduce bucurii în viaţa purtătorului dacă sunt activate la lumina lunii: azuritul, piatra lunii, ochiul de pisică, opalul, safirul, turmalina indigo şi turmalina roz.

Share on facebook

Comentarii  

 
0 #1 profile 01-11-2018 13:36
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Din aceeasi categorie