-> Change language

Newslatter

Pe acest site ...Merlin a dat putere lui Excalibur prin cristalul incrustat in maner. Vracii aveau vestitul toiag cu cristalul in mijloc cu care faceau si desfaceau. Femeile le poarta la gat. Alchimistii il foloseau sa transforme metalul vulgar in aur. Am fost fascinati de cristale . Stiinta lea studiat si lea introdus in cibernetica. Medicina naturista le foloseste fara incetare. Oare nu ar trebui sa le privim cu alti ochi?

PURIFICAREA CRISTALELOR.

PDF

Share

Este bine sa pipai cu privirea cristalul inainte de al lua si sa il faci sa vina el la tine si nu sa il alegi asa pur si simplu, ca ai auzit ca asa se poarta vara asta. Daca ai posibilitatea sa alegi, vei vedea ca privirea iti va fi atrasa de un anumit cristal. Vei simti ca iti place, dar nu vei sti ce anume iti place la el. Ok. Lai luat. Ce faci cu el? Aceasta piatra a suferit,  sa bucurat, ascunde o printesa in el, sau un broscoi urat. Nu stii . Uite ce te sfatuesc. PURIFICAL. Cea mai simpla metoda de purificare, este sa il tii in sare naturala, nedizolvata si neiodata.Sarea are forţa să înlăture impurităţile şi să "spele" orice încărcătură energetică negativă, după 24 de ore, dacă avem un cristal mai mare.
În acest fel cristalul devine receptiv la vibraţiile persoanei care la ales.Dupa purificare, cristalul va incepe sa inregistreze vibratiile noastre. Sarea in care a fost purificat, trebuie aruncata cat mai departe de casa. Daca ati uitat sa scoateti cristalul din sare dupa 24 de ore, atunci prelungiti purificarea la 3 zile(numerele cu sot nu aduc schimbarea dorita).
Dupa ce scoatem cristalul, il spalam in apa rece, il scoatem si il stergem cu un prosop(nou) de bumbac. Sunt şi pietre care nu se purifică sub sare sau în soluţie sărată: ambra, celestina, opalul, piatra Lunii, piatra Soarelui, pirita, turcoazul... pentru că se zgârie foarte uşor. Acestea pot fi purificate prin scufundarea lor în argilă ventilată. După aceea, în loc să fie puse sub jet de apă, aceste cristale vor fi expuse la vapori de esenţă de ulei de lavandă Opalul, însă, pentru că el conţine apă, este bine să-l punem periodic în baie de apă - 1-3 zile; evităm astfel pierderea proprietăţilor sale. Dupa aceast procedeu, cristalul trebuie incarcat energetic.Share on facebook

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Din aceeasi categorie