-> Change language

Newslatter

Pe acest site ...

Tratament artrita

Imprimare

Share

Acesta boala este caracterizata de imflamarea membranei sinoviale, ce delimiteaza articulatiile( in articulatii, exista niste formatiuni de tesut moale, cu rol in stabilitatea si mobilitatea articulara).Aceasta membrana, produce un lichid de lubrifiere(lichidul sinovial) a articulatiei.

 

Copierea partiala sau integrala acestui articol este interzisa prin legea dreptului de autor ...

Diminuarea acestui lichid, duce la o mai slaba lubrifiere si in timp la distrugerea membranei si chiar a cartilagiului implicat in articulatie.
In saliva lipitorii, gasim antiinflamatori ca bdelins si eglins. Ca vasodilatator gasim histamina si acetilcolina. Rolul vasodilatatiei este de a mari fluxul de sange, si a de a dizolva si dispersa compusii vinovati de producerea bolii  In tratament, lipitoarea extrage sangele infectat, curatind articulatia (durerile dispar aproape instantaneu) si in acelasi timp introduc toate acele substante de care am vorbit mai inainte. Comparativ cu celelate tratamente, aici este bine sa oprim sangerarea dupa tratament.   Nu numai ca este o cale sigura de tratament, dar aceasta cale este si mai putin dureroasa si nu prezinta riscul reaparitiei bolii.


Contraindicatii: -anemie 
-hemofilie 
-gravide 
-copii sub 5 ani  
-cancere
Nu se aplica pe organele genitale sau in anus. Lipitorile se omoara dupa tratament.


Share on facebook

Comentarii  

 
0 #1 profile 31-10-2018 10:57
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

Citat
 

Adaug─â comentariu


Codul de securitate
Actualizeaz─â