-> Change language

Newslatter

Pe acest site ...

Share

Daca ai ajuns la aceasta pagina, sigur ai nevoie de mine. De ce cred asta? Pentru ca:
Ne ne cerem scuze momentan nu mai colaboram cu nici un MASÓR !
Ne ne cerem scuze momentan nu mai colaboram cu nici un MASÓR !
Ne ne cerem scuze momentan nu mai colaboram cu nici un MASÓR !

- te doare spatele
- te simti obosit(a)
- dupa cele 8 ore petrecute pe scaunul de la birou simti nevoia de relaxare
- toata ziua stai in masina si cand ajungi acasa te simti “anchilozat(a)”
- iti doresti un masaj de relaxare … un masaj la domiciliul tau … doar ca sa te simti bine
- ai nevoie de un masaj terapeutic sau de un masaj profilactic … toti avem nevoie de un masaj profilactic
- preturi fara concurenta

 

Masaj

Yumeiho – Ghid complet

Yumeiho .

Sedinta dureaza aproximativ 90 minute. Se incepe cu un masaj general somatic, de incalzire a structurii musculare si a dermului, urmat de o sedinta de reflexoterapie.Dupa 30 min de masaj urmeaza sedinta propriu-zisa de vacuum. Aparatul se foloseste impreuna cu un gel anticelulitic, special creat...

Masaj

Reflexoterapia – Ghid complet

Reflexoterapia

Reflexoterapia este metoda prin care se realizeaza cresterea aferentelor senzitivo-senzoriale catre maduva, prin intermediul unor manevre mecanice. Aceasta metoda se bazeaza pe prelucrarea mecanica a unor puncte reflexe, ce are ca efect stimularea si imbunatatirea unor functii la nivelul intregii structuri fizice si psihice.
Masaj

Kinetoterapie – Ghid complet

Kinetoterapie

Este recomandat persoanelor care, prin natura serviciului, isi solicita foarte mult picioarele, fie prin tipul de incaltaminte purtata: pantofii cu toc, acestia nu ofera echilibru adecvat pentru greutatea corporala, consecinta purtarii lor fiind o postura incorecta si o solicitare in exces a unor muschi, ligamente si oase ale ...


 

 


Masaj

Masajul Anticelulitic

Masajul Anticelulitic

Consta intr-o serie de manevre specifice, realizate cu scopul de a incetini si a indeparta depunerea stratului adipos. Masajul anticelulitic se realizeaza intr-un ritm mai alert, iar manevrele sunt mai puternice decat in alte tipuri de masaj. Intensitatea in sedintele de masaj anticelulitic...

 

 

 


CONTACT . Tel :

Share on facebook

Comentarii  

 
0 #2 Moderator Braila 06-04-2016 04:54
Ar fi bine sa sunați . Noi nu nu știm tarifele terapeutului doar am promovat masajul pe site-ul nostru. Va mulțumim . 8)
Citat
 
 
0 #1 dumitriu fred 05-04-2016 15:38
mar interesa o rezervare pentru un masaj derelacsare durere de spate ,si ce tarife practicati.
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Ai citit artcolul

Remedii utile răceala si gripaDușurile alternative sunt ( hidroterapie) , o practică încă din secolul 19 ce ajuta la sǎnǎtatea organismului prin alterananța cald – rece .

O modalitate de a stimula vitalitatea, precum și o modalitate de a atenua durerea. Ideea este simplǎ: ȋn timpul dușului se alterneazǎ între apǎ caldă și rece. Temperaturile cȃnd crescute cȃnd scǎzute ajutǎ la consolidarea și normalizarea sistemului nervos, circulator, endocrin, al sistemului musculo-scheletice dar și la consolidarea sitemului imunitar. Mai mult, acestǎ formǎ de hidroterapie ajutǎ organismul sǎ facǎ fațǎ stresului fiziologic și psihologic.


Nerecomandat gravidelor, celor ce suferă de boli cardiovasculare grave.

 

Citește mai departe...

Tratament natural infectii urinare (cistita)De regulă, femeile sunt mai expuse infecţiilor urinare, motivul fiind acela că uretra lor este mai scurtă, iar bacteriile ajung astfel mai uşor în vezica urinară, explică specialiştii. Însă, aşa cum ne-a obişnuit, natura ne dă o mână de ajutor şi în astfel de situaţii:

Zeama de orz cu lămâie este un tratament tradiţional pentru cistită. Porţia zilnică se prepară din 50 g orz peste care se toarnă 900 ml de apă clocotită. Apoi, se adaugă zeama şi coaja rasă de la o lămâie şi o jumătate de linguriţă de zahăr. Din fiertura de orz se consumă câte o cană după mesele principale, vreme de 10 zile. Cercetările moderne au demonstrat că americanii tratează cistita cu suc de răchiţele. Acest leac combate cistita, dar este şi un factor de protecţie pe termen lung. Zilnic se consumă câte 600 ml de suc diluat cu apă (în cantităţi egale).

Citește mai departe...

Cura cu carbune medicinal

Ai probleme digestive , sau balonari ?

1-2 tablete de 3 ori pe zi (cu o ora inainte de masa), cu 2 cani de apa calduta, timp de 10 zile

Se poate repeta ori de cate ori reapar problemele (carbunele nu are reactii adverse).

Citește mai departe...