-> Change language

Newslatter

Pe acest site ...

Modul de aplicare al lipitorilor

Imprimare

ShareMulti oameni cred ca lipitoarea este un ac de acupunctura si unde il asezam acolo o sa muste. Nu este chear asa. Daca am da drumu la trei lipitori intru-n vas cu apa si am intra si noi acolo, si le dam voie sa se lipeasca, am vedea dupa aceia ca ele sau lipit in punctele energetice corespondente organelor noastre bolnave, sau in zonele cu acumulari  nesanatoase de sange (varice, tromboflebita...) . Deci trebue sa stim ca acesti doctori (lipitorile), stiu mai bine ca noi unde sa se ataseze. Dar daca dorim sa facem un anumit tratament, pentru o anumita afectiune si sa le aplicam strict in anumite locuri, atunci trebue sa tinem cont de cateva reguli.

Prima regula, este sa nu stresam lipitorile. Nu trebue sa le manevram cu penseta ci cu mana. Puteti sa folositi manusi chirurgicale, in cazul in care va e frica, repulsie.., dar sa nu le strangeti prea tare.Daca le strangeti prea tare, vor dori sa scape si nu vor mai dori sa se lipeasca. Pentru lipirea la loc fix, folositi un paharut cu gura mica. Introduceti lipitoarea in paharut si fixati  pe piele in locul dorit.

A doua regula ar fi sa fiti atenti la mediul inconjurator.Aceste vietati v-am mai spus ca sunt foarte sensibile la poluare. Daca in camera unde doriti sa faceti tratamentul exista, mirosuri tari, de asemeni nu se vor lipi. Evitati deodorantele de camera, betisoarele parfumate, mirosul de tigare... In concluzie, aerisiti camera circa 10 minute inainte de sedinta.

A treia regula este curatarea locului de aplicare. Inaintea aplicarii, locul trebue spalat si ras daca exista par (nu vor musca in locurile cu pilozitati). Spalarea trebue sa se faca fara sapun sau sampon. Acestea lasa pe piele o pelicula, pe care lipitoarea nu o agreeaza.Folositi doar apa calduta. Se recomanda chear ca in ziua respectiva sa nu se aplice nici un fel de crema pe piele, in locul in care se vor atasa lipitorile.

Intreruperea tratamentului.

Dintr-un motiv sau altul, trebue sa intrerupem tratamentul. Nu trebue sa tragem de coada lipitorii. Odata prinsa, lipitoarea si-a ancorat cele trei mandibule in pielea noastra. Daca vom trage de ea, riscam sa se rupa una din mandibule, sa nu observam si sa se infecteze locul. Cel mai usor mod de desprindere este sa o strangem de mijloc, sau sa o lovim cu palma. O alta metoda este picurarea unei picaturi de apa cu sare, sau o picatura de alcool( acesta ii poate cauza si moartea)

Share on facebook

Comentarii  

 
0 #2 Danut 17-10-2012 14:32
Buna ziua doamna Mihaela. Nu stiu pentru ce afectiune folositi lipitorile, pentru a va recomanda unde sa le puneti.
O lipitoare normala, nu varsa sangele, decat daca contine o otrava(alcool, ceanuri, metale grele.....), dar de obicei, nu il varsa si mor la s[censored]t timp dupa ce sau hranit. Se mai intampla ca lipitoarea, dupa ce o folositi, sa nu mai aiba energia sa se desprinda si atunci, ramane atasata in stare de relaxare, de zona unde a muscat. O lipitoare buna de folosit in tratament, trebuie sa aiba in jur de 1,5g. Daca nu a ajuns la maturitate, nu isi poate indeplini rolul pentru care o folositi.
Citat
 
 
+2 #1 Mihaela Stanciu 15-10-2012 14:27
1.Daca vreau sa pun lipitorile in aceeasi zona le pun in acelasi loc sau undeva alaturi? 2.Una din cele mai micute dupa o ora a dat mult sange pe afara si am vazut ca s-a dezumflat Am mai lasat-o o ora, dar a facut la fel. Am mai lasat-o jumatate si am dezlipit-o. Ele mai fac asa sau asta mica e "defecta" si va trebui sa-i dau sa manance mai des?
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează