-> Change language

Newslatter

Pe acest site ...

Share

Se ia dimineaţa, pe stomacul gol, o linguriţă de gaz dublu rafinat . După o jumătate de oră se mănâncă. În jumătatea de oră care durează până la masă, bolnavul trebuie să stea culcat şi să se rotească de câteva ori [din 10 în 10 minute] alternativ pe partea stângă şi pe partea dreaptă pentru ca petrolul să poată pătrunde şi în curburile şi pliurile gastrice, acela-ş lucru se va face şi seara.

Această reţetă se foloseşte în tratarea cancerului de stomac şi intestinal. Tratamentul acesta durează 4 săptămâni . Rezultatele se văd după 10 zile, când bolnavul îşi va reveni şi va putea mânca. Pentru acelaşi fel de cancer, o mare vindecătoare Bulgară recomandă : se amestecă fagure din ceară de albine cu ţuică curată de ţară şi pelin pisat, pâna se obţine un terci. Se unge părţile [locul] bolnav, se acoperă cu tifon şi se lasă peste noapte. Se repetă până la dispariţia tumori.
Tratamentul durează un an, si este valabil pentru multe feluri de cancer.
Atenţie gazul trebuie distilat intre 100 – 150 grade, orice grad mai mult duce la distrugerea petrolului ca medicament devenind toxic. A dat rezultate in multe feluri de cancer generalizat, bolnavul fiind foarte slăbit si având foarte puţine şanse de supravieţuire . Se găseşte la rafinăria ‚Vega’ de la Ploieşti, se verifică astfel : se pune în palmă şi se freacă bine palmele, dacă pielea rămâne albă, înseamnă că este bun.

Share on facebook

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Din aceeasi categorie