-> Change language

Newslatter

Pe acest site ...

Boli cronice inflamatorii a uterului si ovarelor

Imprimare

Share

HIRUDOTERAPIA IN GINECOLOGIE

Inbunatatirea fluxului sanguin in organele genitale, dar si stimularea sistemului imunitar, fac din terapia cu lipitori in ginecologie un aliat de nadejde. In tari ca Rusia si Anglia , sterilitatea se trateaza cu lipitori. Hirudoterapia  genitala are pana la acest moment cel mai mare randament. Avantajele sunt multiple. Un cost foarte redus, perioada de tratament foarte redusa si efecte secundare foarte placute( intinerirea,  inbunatatirea sistemului imunitar,contolul greutatii....)


Aceste boli cronice inflamatorii, sunt  însoţite de dureri abdominale,  si de multe ori  de dereglari ale ciclului menstrual..De obicei, boala se dezvoltă pe fundalul unei proste circulatii sanguine in organele pelviene, fapt care reduce rezistenta  ţesuturilor şi faciliteaza aparitia infecţiei. În astfel de boli , utilizarea de lipitori are un efect pozitiv. Acestea restabilesc circulatia sanguina la parametri normali, dand si organismului posibilitatea sa se apere singur de infectii. În plus, lipitoarea este extrem de utila, daca este folosita incipient, inca de la primele simtome ale bolii, cand inflamatia inca nu a evoluat. Eliminarea sangelui care stagneaza, a edemului intersitial si nutritia uterului si a trompelor, va face posibila vindecarea  si prevenirea aparitiei altor boli  mai grave


 

1-La prima sedinta se aplica pe zona pubiana, incepand cu punctele 7,8 si 9(pe osul pelvian), la circa 1cm distanta, dupa care se aplica in punctele 5 si 6, la o distanta aproximativa de 4cm, in linie mediana de punctele 7 si respectiv 9.
2-In sedinta a doua, se incepe de la 1 cm mai jos de buric, in punctul 1, apoi la doua degete mai sus de punctul 8, in punctul marcat cu numarul 14 si pe aceiasi axa in sus la inca doua degete, in punctul 4.
3-La sedinta a treia se aplica in zona inghinala, mai exact punctele indicate cu 2,10,12 si 3,11,13.
4-In sedinta a patra se aplica in zona cocisului. Vom incepe aplicarea din punctul 24(chear pe varful osului coccis) vom urca la nivelul bazinului in punctul 15 si vom cobora  pe toata zona de proectie a osului sacru-16,17,18,19,20,21,22,23.
5-Zona lombara. Se incepe din mijloc, de la punctul 14, dupa care spre exterior la cate doua degete distanta, respectiv punctele 26,27 si 25,28.

Imaginea este un reper, dar cel mai bine urmati instructiunile.

 

 

 

Share on facebook

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează