-> Change language

Newslatter

Pe acest site ...Merlin a dat putere lui Excalibur prin cristalul incrustat in maner. Vracii aveau vestitul toiag cu cristalul in mijloc cu care faceau si desfaceau. Femeile le poarta la gat. Alchimistii il foloseau sa transforme metalul vulgar in aur. Am fost fascinati de cristale . Stiinta lea studiat si lea introdus in cibernetica. Medicina naturista le foloseste fara incetare. Oare nu ar trebui sa le privim cu alti ochi?

Cristaloterapia

PDF

Share

Terapia alternativa care trateaza diferite boli cu ajutorul cristalelor.Indelung lucrate de natura,in sute de mii de ani,nascute din pamant si din ape,pietrele pretioase erau considerate minunile naturii,incarcate cu puteri miraculoase.Aceste capacitati magice se revarsau asupra purtatorilor,protejandu-i de rau,de deochi ,de farmece,aducandu-le noroc,schimbandu-le destinele,vindecandu-i. Fiecare veche civilizatie avea macar o piatra pe care o foloseau in aceste scopuri.
In India-piatra de luna
Asirienii-lapis-lazuli
Amerindienii-turcoazul
Tibetanii-considerau tot turcoazul piatra sfanta
Chinezii-jadul
Proprietatea piezoelectrică a cristalelor înseamnă că ele sunt capabile de a menţine o încărcătură electrică, iar datorită acestei calităţi, aceste minerale măresc puterea de vindecare a meditaţiei, care la randul sau accelereaza procesul. Cuarţul este cea mai economică sursă de energie. Pentru a reduce costurile, există metode de producere a acestui mineral folosind cantităţi mici din cuarţul natural. S-a descoperit că cel realizat în laboratoare este cel mai căutat. Cristalele obţinute pe această cale sunt mai bune pentru că sunt mai uniforme, mai clare şi de o calitate superioară.Cristalele depozitează şi conduc energie. Ele pot absorbi un tip de energie şi pot emite un alt tip atunci când sunt strânse, încălzite sau răcite. Cristalele de cuarţ absorb atât magnetism din centrul Terrei cât şi radiaţie solară, după care pot emite energie. Aceste emisii energetice au fost surprinse cu fotografii speciale, aspectându-se ca o aură de lumină albă, ce radiază din centrul albastru sub formă de stea. Energia care radiază din cuarţul clar şi din alte cristale este compatibilă cu aura umană, acest atribut asigurându-le puteri de vindecare.

 

.

 

Share on facebook

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Din aceeasi categorie