-> Change language

Newslatter

Pe acest site ...

Hipertensiune arteriala

Imprimare

Share

Nu exista tratament mai bun ca hirudoterapia in aceasta afectiune. Aceasta boala, duce cel mai adesea la accidente vasculare cerebrale. Tratamentul hipertensiunii arteriale  cu lipitori, a dat intotdeauna rezultate foarte bune. Deoarece inbunatateste oxigenarea celulelor la creier , ca si efect imedeat se va vedea disparitia durerilor de cap.

Copierea partiala sau integrala acestui articol este interzisa prin legea dreptului de autor ...


Se folosesc cate 4 lipitori pe sedinta, dar dupa disparitia durerilor de cap, numarul lipitorilor folosite trebue sa scada. La cazurile de hipertensiune  acuta, aplicarea se face zilnic, dar  dupa  ameliorarea  bolii, acestea se vor face odata sau  de doua ori pe saptamana.Terapia consta in 7-9 sedinte pe sesiune.

De retinut ca in terapia cu lipitori la hipertensiunea arteriala, nu trebue neglijat regimul alimentar . In plus, consumul de lichide trebue sa se faca in cantitati cat mai mari.
Nu se aplica lipitorile direct pe varice sau pe alte vase de sange, pentru ca acestea se  pot sparge cu usurinta iar efectul va fi o sangerare nedorita ce va fi oprita cu greu.

Contraindicatii: -anemie 
-hemofilie 
-gravide 
-copii sub 5 ani  
-cancere
Nu se aplica pe organele genitale sau in anus. Lipitorile se omoara dupa tratament.


NE-TRATAM.RO

Share on facebook

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează