-> Change language

Newslatter

Pe acest site ...

Share

Persoanele cu hipoaciditate trebuie sa bea inainte de masa cate o jumatate de pahar de suc proaspat de varza. Cei cu hiperaciditate sa bea suc de cartofi si de morcov (alternativ).

Pentru tratamentul gastritelor si ulceratiilor este binevenit sucul de rostopasca, ce se prepara in felul urmator: la un litru de suc proaspat se adauga 250g alcool sau 0.5 l rachiu. Se tine 24 de ore si se ia cate o lingura de trei ori pe zi, cu 15-20 minute inainte de masa.

- Este de mare folos sucul din frunze proaspete, precum si fiertura din frunze de patlagina mare (Plantago major). Se recomanda persoanelor cu hipoaciditate.

- Medicina populara recomanda sa mancam dimineata, timp de o saptamana, cate 2 albusuri de ou crud batute. Dupa 30 de minute poate fi luat micul dejun.

Share on facebook

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează